Carien Kleibeuker neemt deel aan de Olympische Spelen 2014 te Sotsji

Gepubliceerd op 24 augustus 2015 door HCA
Categorie: Nieuws

HCA feliciteert auditor Carien Kleibeuker met haar deelname aan de Olympische Spelen 2014 te Sotsji! Wij kijken ontzettend uit naar de golden race op 19 februari 2014 en wensen haar heel veel succes!

HCA heeft op vrijdag 29 november jl. de audit m.b.t. de ISO certificering weer behaald, zonder enkele op- of aanmerkingen!

Per 1 januari 2014 zal HCA ook de audits voor de logopedie gaan verzorgen. Wij kijken er naar uit om de transparantie in kwaliteit binnen deze beroepsgroep te vergroten.

KNGF Intervisie

Voor praktijken die het PLUS-programma van Zilveren Kruis volgen is KNGF intervisie vanaf 2018 een verplicht onderdeel. KNGF intervisie maakt onderdeel uit van het Masterplan Kwaliteit in Beweging (MKIB).

Lees verder

De Vrijwillige Kwaliteitstoets

De Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie is vanaf 1 januari 2017 ook opgenomen in de contracten van zorgverzekeraars Multizorg, VGZ en Zorg en Zekerheid. Dus ook voor deze verzekeraars kunt u in aanmerking komen voor het verhoogde tarief. Mocht u vragen hebben in de voorbereiding naar de Vrijwillige Kwaliteitstoets dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Visitatie Fysiotherapie

Inmiddels is het Plus-stof neergedwarreld en hebben de meeste Plus-praktijken (nieuw en bestaand) hun weg gevonden op weg naar de visitatie. HCA¬†heeft visiteurs opgeleid die voor zowel het Keurmerk Fysiotherapie als voor het KNGF de visitaties kunnen uitvoeren. De visiteurs zijn allen werkzaam als fysiotherapeut en hebben ruime ervaring op gedaan bij HCA in het […]

Lees verder