Incompany Informatiebijeenkomsten

Gepubliceerd op 14 november 2016 door HCA
Categorie: Nieuws

Wij hebben gemerkt dat er veel vraag is naar incompany informatiebijeenkomsten over het Beheersmodel- , het Plus- dan wel het EffectiviteitsTraject. Indien u interesse heeft om een informatiebijeenkomst bij u in de praktijk te laten verzorgen kunt u contact met ons opnemen via hca@healthcareauditing.nl of via 023-5452360.

KNGF Intervisie

Voor praktijken die het PLUS-programma van Zilveren Kruis volgen is KNGF intervisie vanaf 2018 een verplicht onderdeel. KNGF intervisie maakt onderdeel uit van het Masterplan Kwaliteit in Beweging (MKIB).

Lees verder

De Vrijwillige Kwaliteitstoets

De Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie is vanaf 1 januari 2017 ook opgenomen in de contracten van zorgverzekeraars Multizorg, VGZ en Zorg en Zekerheid. Dus ook voor deze verzekeraars kunt u in aanmerking komen voor het verhoogde tarief. Mocht u vragen hebben in de voorbereiding naar de Vrijwillige Kwaliteitstoets dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Visitatie Fysiotherapie

Inmiddels is het Plus-stof neergedwarreld en hebben de meeste Plus-praktijken (nieuw en bestaand) hun weg gevonden op weg naar de visitatie. HCA heeft visiteurs opgeleid die voor zowel het Keurmerk Fysiotherapie als voor het KNGF de visitaties kunnen uitvoeren. De visiteurs zijn allen werkzaam als fysiotherapeut en hebben ruime ervaring op gedaan bij HCA in het […]

Lees verder