Plus totaalpakket voor KNGF Plus praktijken

Gepubliceerd op 26 februari 2019 door HCA
Categorie: Nieuws

Wat komt er als Plus praktijk in 2019 op u af?

Inleiding

Volgt u in 2019 het KNGF Plusprogramma. Dan betekent dit dat u o.a. een visitatie in uw praktijk laat uitvoeren. Ook zult u met uw team weer met intervisie aan de slag gaan en zult u op veel fronten bezig zijn met de borging van kwaliteit binnen uw bedrijfsvoering.

U zult echter ook beseffen dat alles moet blijven passen binnen de mogelijkheden. Als Plus praktijk kiest u ongetwijfeld voor een professionele en effectieve organisatie middels alle door u te leveren kwaliteitsinspanningen, maar wilt u wel dat dit niet al te veel tijd kost.

 

Het Plus totaalpakket

HealthCare Auditing wil u daar graag bij ondersteunen door het aanbieden van een Plus totaalpakket. Dat betekent dat wij voor u de organisatie en planning van de visitatie verzorgen. Wij zorgen ervoor zorgen dat de visitatie veel inspiratie, nieuwe energie en werkplezier oplevert. Tevens organiseren wij voor u en uw team de intervisiebijeenkomsten, die zinvol zijn en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van uw medewerkers.

 

Extra diensten

Nieuw voor HCA is dat wij u ook een aantal malen per jaar meenemen in de nieuwe wereld van de zorg. De positie van de fysiotherapiepraktijk in de zorg verandert. HCA heeft daarom het initiatief genomen om u daarover met enige regelmaat te informeren. Wij voelen ons als gerenommeerd en ervaren auditbureau, dat staat voor kwaliteitsontwikkeling, verantwoordelijk voor deze rol.

Vanuit ons brede netwerk organiseren wij jaarlijks een aantal seminars met erkende sprekers op het gebied van zorgontwikkeling en innovatie. Op deze manier blijft u als HCA klant als eerste geïnformeerd over ontwikkelingen die u en uw praktijk aangaan.

Een eerste kans om u te laten informeren over de “Kansen voor de fysiotherapeut in de nieuwe wereld van de zorg” krijgt u op 14 maart a.s. als u deelneemt aan een innovatie seminar op het gebied van de GLI. (gecombineerde leefstijlinterventie).

Wij hebben Ferry Koper, kartrekker van het programma “Alles is gezondheid” bereid gevonden ons mee te nemen in de wereld van GLI, preventie en strategisch samenwerken met zorgpartners in de eerste lijn. U krijgt op basis van praktijkvoorbeelden mogelijkheden aangereikt die u in uw situatie kunt gebruiken om de implementatie van GLI succesvol te laten verlopen.

 

Als u besluit om te kiezen voor het Plus totaalpakket kunt u met

2 deelnemers de seminar gratis bijwonen.

(waarde van deelname: € 398,00) en ontvangt u tevens voor de volgende bijeenkomsten een aantrekkelijke korting.

UITNODIGING

14 maart van 15.00 tot 19.00 uur locatie HCA-kantoor te Haarlem

Ferry Koper geeft seminar met de werktitel:

GLI en de kansen voor de fysiotherapeut in de nieuwe wereld van zorg

Inschrijven kan via hca@healthcareauditing.nl  of pascal@healthcareauditing.nl