Visitatie Fysiotherapie

Gepubliceerd op 1 december 2016 door HCA
Categorie: Nieuws

Inmiddels is het Plus-stof neergedwarreld en hebben de meeste Plus-praktijken (nieuw en bestaand) hun weg gevonden op weg naar de visitatie. HCA heeft visiteurs opgeleid die voor zowel het Keurmerk Fysiotherapie als voor het KNGF de visitaties kunnen uitvoeren. De visiteurs zijn allen werkzaam als fysiotherapeut en hebben ruime ervaring op gedaan bij HCA in het werk als auditor. Wij verzorgen inmiddels al meer dan 12 jaar op maat trajecten, die afgestemd zijn op uw wensen en mogelijkheden en die u ondersteunen op weg naar een succesvol visitatietraject. Voor meer informatie klik hier.

KNGF Intervisie

Voor praktijken die het PLUS-programma van Zilveren Kruis volgen is KNGF intervisie vanaf 2018 een verplicht onderdeel. KNGF intervisie maakt onderdeel uit van het Masterplan Kwaliteit in Beweging (MKIB).

Lees verder

De Vrijwillige Kwaliteitstoets

De Vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie is vanaf 1 januari 2017 ook opgenomen in de contracten van zorgverzekeraars Multizorg, VGZ en Zorg en Zekerheid. Dus ook voor deze verzekeraars kunt u in aanmerking komen voor het verhoogde tarief. Mocht u vragen hebben in de voorbereiding naar de Vrijwillige Kwaliteitstoets dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Zorgverzekeraar VGZ haakt aan

Zorgverzekeraar VGZ haakt aan bij het EffectiviteitsTraject Fysiotherapie. Dat betekent dat u bij het positief doorlopen van de Effectiviteitsaudit in aanmerking komt voor het hogere tarief. De huidige praktijken die in 2016 de Effectiviteitsaudit hebben gehaald of gepland hebben, kunnen hun beoordeelde Motivational Paper en het auditcertificaat naar VGZ sturen ter beoordeling.

Lees verder